Nils Hultkrantz tror på uppsving för svenska krogar och bjuder på en minst sagt udda mat- och ölkombination.
Hultkrantz är vd för Stigbergets Bryggeri och här är alla hans svar.
1. Vilket svenskt bryggeri har imponerat mest på dig under året? Motivera.
– Spendrups. Helt makalös bedrift att sälja så mycket av så mediokra öl
2. Tror du att svenskarna kommer att gå på krogen igen i samma utsträckning som före pandemin när restriktionerna är borta? Hur kommer kroglivet att se ut?
– Nej, helt säkert i högre utsträckning. Som en klassisk backanal. Helt urspårat.
3. Vad ska bli eller har varit det bästa med sommaren 2021?
– Att Deltavarianten segnar ner och dör ut innan hela Sverige har den och allt börjar om från början igen
4. Vilka tre öl skulle du ta med dig till en öde ö?
– Yxa, kniv och tändstickor. Och nån god tysk pilsner
5. Vilken är din favoritkombination när det gäller mat och öl?
– Gröt och porter. Med eller utan russin i båda.