Podd: Ny Afterwork med Sanna Lindberg

Ett nytt avsnitt av Beernews Afterwork är ute! Den här gången gästar ingen mindre än Beernews egen Sanna Lindberg – sommelier, öljournalist och TV4-profil – för att prata om allt från öl till wrestling.

Sverige har stämplat ut och Beernews Afterwork är tillbaka med ett nytt innehållsrikt avsnitt. I den här upplagan av podden möter vi Sanna Lindberg, en välkänd profil inom både öl och media, som tillsammans med Tobias Janius pratar om allt från sin brokiga karriär till ett actionfyllt skogsmus-drama.

Sanna Lindberg, som skrivit om öl i över tio år för Dagens Nyheter och dessutom syns regelbundet på TV4 Nyhetsmorgon, delar med sig av sin passion för ölhantverk och den nya svenska ölkulturen. Som utbildad sommelier och ölansvarig på The Wine Hub har hon en gedigen bakgrund inom både restaurangbranschen och ölscenen.

Men avsnittet bjuder på mycket mer än bara öl. Tobias och Sanna hoppar mellan ämnen som Sannas intensiva arbetsliv där hon jonglerar journalistik, föreläsningar och provningar. Hon berättar också om sitt förflutna i restaurangbranschen, om att servera champagne och hummerkanapéer på ett tåg och hur man putsar kopparpannor på bästa sätt.

I det här avsnittet av Beernews Afterwork dricker Sanna och Tobias en öl som nominerats av Beernews patron Karl Norén – en humlefärsk öl med tydlig alkoholvärme.

 

Du kan fritt och direkt lyssna på avsnittet på SpotifyApple Podcasts eller överallt där poddar finns.

Är du nyfiken på att höra mer av Sannas och Tobias samtal? Bli medlem i Beernews Patreon så får du tillgång till ännu mer ölpodd i Beernews Deluxe. Läs vidare på patreon.com/beernews

Avsnitt 4 av Beernews Afterwork presenteras i samarbete med Öl & Spritmässan Stockholm, 4-5 oktober 2024.

Läs också: 
• Beernews poddpremiär ”En ny slags ölpodd”