Allt började i Duke’s Brew & Que. Men nu har Beavertown bestämt sig för att stänga restaurangen där Logan Plant bryggde sina första öl.
Beavertown har haft en enorm utveckling under de fem år som bryggeriet funnits. Men precis som för de flesta andra började det i liten skala.
I Beavertowns fall i Duke’s Brew & Que, en restaurang i östra London där Logan Plant bryggde sina första öl av till exempel Gamma Ray och Neck Oil i köket.
Men nyligen meddelade bryggeriet att man stänger restaurangen med omedelbar verkan.
På bryggeriets hemsida beskriver Logan Plant beslutet som väldigt svårt och känslosamt, men att restaurangen inte längre passar in i företagets verksamhet. När restaurangen startades 2012 var kombinationen med craft beer och BBQ ganska ovanlig, men därefter har den kombinationen dykt upp på många andra platser även i London.
Enligt sajten Good Beer Hunting har restaurangen också haft problem med lönsamheten den senaste tiden.
Brevertowns verksamhet växte snabbt ur restaurangen och man satsade på nya större lokaler. Men för Logan Plant och de andra som var med från början kommer Duke’s Brew & Que alltid att ha en plats i hjärtat.