Han har drivit bageri i tio år. Men nu blir det bryggeri i samma lokaler.
– Det har gått fruktansvärt bra med ölen, säger Magnus Tjäder.
Han driver Kroatorpet i Huskvarna och har vid sidan bageri och kafe-satsningen börjat att brygga öl i källaren. Det har snabbt blivit populärt och nu ändrar Kroatorpet inriktning.
En kock har anställts och i början av nästa år blir det fullt ölfokus tillsammans med matservering.
– Det är så himla roligt med den fina respons vi har fått. Det har blivit en naturlig övergång att göra så här, säger Tjäder.
Han skaffade ett bryggverk på 100 liter efter sommaren och tills vidare nöjer han sig med det.
– Jag har precis bestämt mig för det. Jag vill känna mig för lite innan vi gör nästa investering.
Ölsatsningen gör också att det troligen kommer att gå att prova Kroatorpets öl på andra platser framöver.
– Jag hoppas kunna komma in på bolaget och på lite andra restauranger. Jag har fått en del förfrågningar, men tidigare har jag sagt nej.
Trots ombyggnationen ska Kroatorpet se till att ha öl under hela vintern för de intresserade.
– Jag räknar med att hålla i gång bryggandet, det ska gå att flytta runt grejerna lite här, säger Tjäder.