Brewskival 2024 – se höjdpunkterna här

Foto: Jeff Flindt

Brewskival bjöd på en fantastisk avslutning med över 100 utställare, blandat väder och massor av besökare. Missa inte Jeff Flindts bilder från årets ölfest.

Brewskival 2024 är nu över och vilken avslutning det blev! Den populära ölfestivalen i Helsingborg, som startade 2016, genomfördes för sista gången utomhus vid Brewskis bryggeri – och det blev en riktig succé.

Trots en blandning av sol, regn och blåst strömmade tusentals ölälskare till för att njuta av det bästa från över 100 utställare från hela världen. Och när vädret till slut bjöd på sol och sommarvärme var stämningen på topp runt på området kring Brewskis bryggeri i Helsingborg.

I år firade Brewski också sitt tioårsjubileum som bryggeri och festivalen som har vuxit för varje år, höll som vanligt hög klass när det gällde de drycker som serverades. Bland alla spännande utställare och ölsorter fanns också Beernews redaktion med sin egen Front Page Fizz, en rosaröd öldrink bestående av ölet Lipstick från Brewski och tonic från GBG Soda, som blev så populär att vi knappt hann med att prata mer er om Beernews. Hör du till dem som aldrig fick tipset om att prenumerera på vårt nyhetsbrevet så vill vi varmt tipsa om det nu istället – prenumerera här.

Nu kan du återuppleva stämningen och se bilderna från årets största ölfest. Kika på höjdpunkterna och kanske hittar du en bild på dig själv med en av de många tillresta bryggerierna i bakgrunden. Bilderna är tagna av Jeff Flindt.


Läs också: 

• QUIZ ”Hur väl känner du Brewskival?”

Ps. Beernews är beroende av starka supporters. För 35 kronor i månaden kan du bli Beernews Patron – då får du exklusiv tillgång till podden Beernews Deluxe plus tävlingar och annat kul. Gå med HÄR.