Camden Town satsar rejält på sitt originalbryggeri i centrala London. Restaurang och utökat taproom är delar i satsningen.
Jasper Cuppaidge startade Camden Town 2010 och drev bryggeriet med framgång till 2015, då det köptes upp av AB InBev. Två år senare byggdes det ett stort produktionsbryggeri med en årskapacitet på 40 miljoner liter öl.
Men nu ska även den första anläggningen få ett ordentligt lyft. Planen är att det där ska byggas en restaurang med 50 sittplatser, deras taproom ska utökas och det ska bli en uteservering. Dessutom ska det byggas en shop och man ska satsa på bättre rundvisningar i bryggeriet.
– Vi lovar att det ska bli en oas för öldrickare och med den här utvecklingen ska vi bli en samlingsplats för öl, mat, underhållning och utbildning, säger Cuppaidge till sajten Drinks Business.
All verksamhet har nu stängts ner i lokalerna på grund av bygget, men en pop-up bar i närheten ska öppna i mars. I sommar ska sedan hela den nya anläggningen vara öppen igen.