Good Guys tog steget och satsade på ett eget tap room. Nu ska produktionen ta fart ordentligt under nästa år.
Det är Daniel Haag som svarar på frågorna i Beernews enkät. Viktigast för Good Guys ner nästa år blir att öka produktionen och samtidigt hålla hög kvalitet. Här ser ni alla svaren.
1. Vad var det bästa som hände för ert bryggeri/företag under 2017?
– Att vi öppnade vårt egna bryggeri i centrala Karlstad i somras sen att vi öppnade vårt taproom intill under hösten.
2. Vad blir era största satsningar eller förändringar i verksamheten under 2018?
– Vi ska upp i volym och samtidigt bibehålla kvalitet, sen ska vi göra mycket roliga saker i taproomet.
3. Hur mycket öl producerade ni 2017 och hur mycket räknar ni med att producera under 2018?
– Cirka 30 000 liter under året och under nästa år 100 000 liter.
4. Vilken fråga tror du blir viktigast för svenska bryggerier under 2018?
Jag tror andra bryggerier kommer svara gårdsförsäljning men i själva verket är det troligen kvalitet som är viktigaste frågan under 2018.
5. Vilket var Sveriges bästa bryggeri 2017?
Brewski. De driver hela craftbeer-Sverige framåt på ett sätt ingen annan gör. Jag förstår inte hur Marcus hinner med allt, han är en sann hjälte.