Det är dags för vår årliga serie där vi låter bryggerierna titta bakåt men även framåt. Först ut är Hampus Olofsson på Remmarlöv Gårdsbryggeri.
1. Vad var det bästa med 2021 på ditt bryggeri?
– Att vi med gemensamma krafter på bryggeriet kan jobba på även i tuffa tider. Pandemin har lett till kreativitet.
2. Vad var det sämsta med 2021 på ditt bryggeri?
– Pandemin får jag nock säga.
3. Vad skulle ett beslut om gårdsförsäljning betyda för er?
– Det skulle kunna skapa lite mer möjligheter för bryggerivisningar och direktkontakt med kunden på ett nytt sätt
4. Vilket svenskt bryggeri imponerade mest på dig under 2021?
– Svartberget, jämn och hög kvalitet.
5. Vilken ölstil vill du se mer av från svenska bryggerier under 2022?
– Lite mer klassiska ölstilar. det är samma svar som alla andra år men jag provar igen