O/O Brewing blir en del av en ny satsning i Göteborg. Redan i morgon är det premiär för deras egen bar hos restaurangen Bang.
Den lilla restaurangen på Bangatan i Göteborg gör om sitt koncept i coronatider och fokuserar mer på mackor för take away. Samtidigt flyttar O/O Brewing in med fyra kranar.
– Tanken är att man ska hinna ta en öl medan man väntar sin sina mackor, säger Olof Andersson på O/O Brewing.
Två av kranarna blir dedikerade för Pivot Pils och Narangi, men på de övriga två blir det möjlighet att visa upp de nya öl som bryggs.
– Vi har en hel del nya öl på gång och då kan vi visa upp dem här. Vi gör mest burkar i dessa tider men tanken är att vi gör fat för Bang, säger Andersson.
Bang har gjort om en del i sin matsal så det kommer att finnas platser för gäster där, och dessutom går det att sitta utomhus. Det finns också planer på att sälja folköl från O/O för take away.
– Det gör vi gärna men just nu har vi faktiskt ingen folköl, menar Andersson.
O/O Brewing har i ganska exakt tre år drivit sitt eget bryggeri i Backa, och har haft en snabb tillväxt. Den här pop up-baren blir deras första satsning som kan liknas vid att ha en egen bar i Göteborg, även om man denna gång lånar en yta hos en annan aktör. Målet i coronatider är att gästerna ska köpa take away, men ändå hinna med en öl eller två på Bang.