Nu har Other Half öppnat sitt andra bryggeri. När allt är färdigt ska det satsas mycket på suröl.
Det var i Brooklyn, New York, som Other Half startade 2014 och därefter har det gått spikrakt uppåt. Bryggeriet har etablerat sig bland de allra mest hyllade när det gäller moderna india pale ales och tunga svarta stouts.
I fjol meddelades också att Other Half var redo att satsa på ett andra bryggeri. Planerna hade funnits ett tag, men skyndades på när Nedloh Brewing skulle läggas ned i Rochester. Other Half tog över, har byggt om en hel del och är inte riktigt färdiga ännu. Men nu har man kommit så långt att man öppnat för gäster. Där finns 20 kranar med egen öl och food trucks står för maten.
När allt är färdigt senare i år ska man bland annat ha köpt in ett koelschip och det ska bli fokus på suröl.
– Det känns fantastiskt. Jag hade aldrig kunnat drömma om det här när vi startade, säger Sam Richardson till Rochester Democrat.
Kontrasten blir stor inte bara vad gäller ölproduktionen. På Brooklyn ligger bryggeriet verkligen mitt inne i staden, och här hamnar man på landsbygden när man gör ett besök.