Premiären för det första brittiska trappistölet är nära. Munkarna har fokuserat på att få en inhemsk känsla på ölet.
Beernews har tidigare berättat om det trappistbryggeri som växt fram i Leicestershire i Storbritannien. Munkarna fick godkänt av den internationella organisationen för trappistbryggerier och nu är det nära premiären för det första ölet.
9 juli släpps nämligen Mount St Bernard Abbeys premiäröl och det har fått namnet Tynt Meadow. Ölet är döpt efter det fält där de första munkarna slog läger i närheten av dagens kloster under 1830-talet.
Ölet har till stora delar en inhemsk touch med jäst, malt och humle från de brittiska öarna. Ölet är på 7,4 procent och uppges ha en hel del smaker av choklad, lakrits och frukter.
– Vid vårt första möte med International Trappist Association sade nästan alla att vi inte skulle brygga en belgisk imitation utan att göra något som anknyter till den brittiska traditionen, säger abboten Erik Varden till sajten Morning Advertiser.
Det nya ölet kommer att dyka upp i butiker men ska också gå att beställa från klostrets egen hemsida.
Här är de tolv bryggerier som godkänts att vara trappistbryggerier.
Achel, Belgien
Chimay, Belgien
Rochefoer, Belgien
Orval, Belgien
Westvleteren, Belgien
De Kievit, Holland
Engelzell, Österrike
La Tappe, Holland
Mount St Bernard, Storbritannien
Spencer, USA
Tre Fontane, Italien
Westmalle, Belgien