Snausarve Gårdsbryggeri sätter fokus på kvalitet och hållbarhet under nästa år. Det och mer får du veta av deras svar i vår enkätserie.
1. Vad var det bästa som hände för ert bryggeri/företag under 2019?
– Att vara en del av den stora gemenskapen som är Sveriges mikrobryggarscen. Lära känna andra bryggerier,hänga med bryggarvänner på festivaler, träffa hängivna människor runt om i hela landet och få jobba med det bästa som finns-öl(och varandra;))
2. Vad blir era största satsningar eller förändringar i verksamheten under 2020?
– Vi investerar i ny tapputrustning och kommer att lägga fokus på kvalitet och hållbarhet. Vi vill att all öl vi säljer ska hålla hög och jämn kvalitet! Vi vill även ha mer aktiviteter på bryggeriet i sommar i form av pubkvällar, provningar och annat skoj.
3. Hur mycket öl producerade ni 2019 och hur mycket räknar ni med att producera under 2020?
– 2019 har vi producerat cirka 8000 liter och under 2020 räknar vi med att brygga cirka 12000 liter.
4. Vilken fråga tror du blir viktigast för svenska bryggerier under 2020? Varför?
– Att hålla jämn kvalitet på produkterna. Kunderna blir mer och mer kunniga och man kan inte snacka bort dåliga öl!
5. Vilket svenskt bryggeri imponerade mest på dig under 2019? Varför just det bryggeriet?
– Secret Sisters! Grymma öl på GSBF i Malmö, speciellt Knock on wood, deras whiskey sour-suris.