På fredag öppnar Rocky Point sin restaurang i Åsa och intresset är enormt, enligt Robin Stegmar på bryggeriet.
Tidigare har Rocky Point samarbetat med restaurangen Watson i Åsa, men i somras beslutade man att gå ett steg längre och ta över verksamheten helt och hållet.
Den här veckan är det premiär för satsningen, på fredag öppnar dörrarna.
– Det har varit ett enormt tryck på bokningarna, det finns ett sinnessjukt intresse både i Åsa och utanför, säger Robin Stegmar på Rocky Point.
– Folk är glada, det är ju lite lyxigt med en bryggpub i ett så litet samhälle.
Just nu har hela gänget bakom bryggeriet fullt upp med att förbereda för premiären.
– Vi har gjort om ganska mycket. Rivit ut hela köket och byggt om, sen har vi byggt en ny bar.
– Det blir väldigt fint och en helt ny nisch för restaurangen, surfhäng och bryggpub.
I baren finns åtta kranar kopplade direkt till kylrummet samt fyra portabla som kan kopplas in när det behövs.
– Vi kommer att ha egna öl på de åtta fasta kranarna på premiären, men sen kommer vi även ha gästöl från andra lokala bryggerier som Akia, Subbes och Odd island, och vin och sprit för de som vill ha något annat.
Att det är fullbokat i helgen betyder inte att det är kört för spontanbesökare.
– Vi har alltid några drop in-bord och det finns många barstolar för de som vill komma ner och bara ta en öl.